Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toprak kil görmek

Rüyada toprak kil görmek

Rüyada toprak kil görmek manevi rahatlamaya erileceğine, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine, sorunların hallolacağına, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, tatsızlıkların sona ereceğine, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine tabir olunur.

Rüyada toprak kil gördüyseniz:

  • Duygusal konular kontrolden çıkabilir.

Rüyada kil toprağı görmek sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada killi toprak görmek hayal kırıklığına, eline para geçeceğine, çaresiz hallere düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada toprak kil görmek eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, kişinin muradına ereceğine delalet eder.

Rüyada kil toprak görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına, kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına, çok büyük mutluluklar duyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada bacaklarini killi görmek kişinin rahat nefes alacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada kil çamuru görmek onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kil taşı görmek malını ve canını emniyete alacağına, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine rivayet eder.

Rüyada yüze kil görmek durulacağına, kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına, kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments