Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada killi toprak görmek

Rüyada killi toprak görmek

Rüyada killi toprak görmek düşmanların çok üzüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada killi toprak gördüyseniz:

  • Farklı farklı senaryolar üzerine düşünmeniz gerekebilir.

Rüyada killi toprak görmek kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine tabir olunur.

Rüyada toprak kil görmek zahmete ve meşakkate düşeceğine, dayanışmanın ve düzenin artacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine işaret eder.

Rüyada kil toprağı görmek ticaretinin ilerlemeye başlayacağına, mutlu günler göreceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına yorulur.

Rüyada kil toprak görmek kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, kazancın her daim artacağına delalet etmektedir.

Rüyada kil çamuru görmek kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına rivayet eder.

Rüyada kil maskesi görmek kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, adının ve şanının yürüyeceğine, iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada yanlis yöne namaz kilmak inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, endişe verici olaylar yaşanacağına, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine alamet eder.

Rüyada koltuk alti killari görmek kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, kolay ve zevkli hale geleceğine, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments