Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada öksürerek balgam çıkarmak

Rüyada öksürerek balgam çıkarmak

Rüyada öksürerek balgam çıkarmak daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, içinin hafifleyeceğine, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine alamet eder.

Rüyada öksürerek balgam çıkarmak gördüyseniz:

  • Herkesin mutlu olabilmesini sağlayabilecek planlar için boş zaman yaratmanız gerekebilir.

Rüyada boğazdan balgam çıkarmak bilimden ve bilgiden şaşmayacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, dertlerinin çarelerine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada avuç dolusu balgam çıkarmak insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağız dolusu balgam çıkarmak ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına işaret eder.

Rüyada ağızdan balgam çıkarmak ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada balgam çıkarmaya çalışmak kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada boğazından balgam çıkarmak işlerin düşeceğine, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük balgam çıkarmak vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine tabir olunur.

Rüyada balgam çıkarmak yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments