Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burnunun tıkalı olduğunu görmek

Rüyada burnunun tıkalı olduğunu görmek

Rüyada burnunun tıkalı olduğunu görmek hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, sorunların teker teker çözüleceğine, borcunun da hafifleyeceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, yeni bir eve taşınılacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına delalettir.

Rüyada burnunun tıkalı olduğunu gördüyseniz:

  • Geleceğinizi güvende tutacak maddi eğilimlere hız kazandırmalısınız.

Rüyada burnunun tıkalı olduğunu görmek zorluğa ve darlığa düşeceğine, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına, sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına delalettir.

Rüyada burnu tıkalı olmak Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada tıkalı tuvalet açmak üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, işsizlerin iş sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada tıkalı tuvaleti açmak hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına rivayet eder.

Rüyada tuvaleti tıkalı görmek sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, tabiatı kötü olan kişiye, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tıkalı lavabo açmak ihtiyaçlarını giderebileceğine, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine delalet eder.

Rüyada tıkalı tuvalet görmek işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına işaret eder.

Rüyada burnun kanamasını görmek diplomalı kimse olacağına, mutlu olacağına, hafifleyeceğine, yol alacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments