Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğin burnunu temizlemek

Rüyada bebeğin burnunu temizlemek

Rüyada bebeğin burnunu temizlemek mal mülk kazanacağına, iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, ferah bir döneme girileceğine, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebeğin burnunu temizlemek gördüyseniz:

  • Sabırlı olun, doğru zaman geldiğinde hamlenizi yapabileceksiniz.

Rüyada bebek burnu temizlemek elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine, kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına, işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına yorulur.

Rüyada bebeğin burnunu temizlemek yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına delalettir.

Rüyada çocuğun burnunu temizlemek kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, büyük bir işe kavuşacağına, mal ve mülk sahibi olacağına delalettir.

Rüyada burnundaki sümükleri temizlemek başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine işaret eder.

Rüyada burnunda sümük temizlemek ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, şansın ve bahtının da açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının burnunu temizlemek evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada burnunu temizlediğini görmek sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada burnundaki sümüğü temizlemek uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine, hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments