Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi sivilcesini sıkmak

Rüyada kendi sivilcesini sıkmak

Rüyada kendi sivilcesini sıkmak geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, başka insanları aldatmasına engel olacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, el açmayacağına yorulur.

Rüyada kendi sivilcesini sıkmak gördüyseniz:

  • İşlerinizi yapması için başkalarına güvenemezsiniz.

Rüyada kendi sivilceni sıkmak ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzünde sivilce sıkmak alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına, büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, bir türlü kendine gelemeyeceğine inanılır.

Rüyada burundan sivilce sıkmak sorunları ortadan kaldıracağına, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine, hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına alamet eder.

Rüyada burunda sivilce sıkmak olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, kardeşlerin birlikte iş kuracağına rivayet eder.

Rüyada başkasının sivilce sıkmak sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine işaret etmektedir.

Rüyada iltihaplı sivilce sıkmak üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, geleceğin hayır ve güzellik getireceğine tabir olunur.

Rüyada aynada sivilce sıkmak neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına alamet eder.

Rüyada yüzdeki sivilceleri sıkmak elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments