Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırtta sivilce sıkmak

Rüyada sırtta sivilce sıkmak

Rüyada sırtta sivilce sıkmak söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, ödeme güçlü çekeceğine, kendini çok iyi hissedeceğine, helal kazanca sahip olunacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına, kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine alamet eder.

Rüyada sırtta sivilce sıkmak gördüyseniz:

  • İlişki veya iş birliklerinizi ilgilendiren ilginç değişiklikler veya gelişmeler aslında sizi hedeflerinize daha kolay ulaştırabilir.

Rüyada sırtta sivilce sıkmak elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, işlerinin günden güne azalacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına inanılır.

Rüyada bacakta sivilce sıkmak maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine yorulur.

Rüyada büyük sivilce sıkmak yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına, sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünden sivilce sıkmak işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, ilk etapta durumu kaldıramayacağına, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına tabir olunur.

Rüyada burunda sivilce sıkmak sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, yeni yatırımlar yapacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine rivayet eder.

Rüyada yüzünde sivilce sıkmak karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, yarardan çok zarar getireceğine, zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada burnunda sivilce sıkmak aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına delalettir.

Rüyada başkasının sivilcesini sıkmak umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments