Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aynada sivilce sıkmak

Rüyada aynada sivilce sıkmak

Rüyada aynada sivilce sıkmak size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına, şans ve bereket kapılarının açılacağına, özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına işarettir.

Rüyada aynada sivilce sıkmak gördüyseniz:

  • Gelecek vaat eden ilişki ya da iş birlikleri söz konusu olabilir.

Rüyada aynada sivilce sıkmak haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine delalettir.

Rüyada siyah sivilce sıkmak yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine, mal ve para sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada burnunda sivilce sıkmak gamsız bir hayat süreceğine, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, gelirin tükeneceğine delalettir.

Rüyada iltihaplı sivilce sıkmak çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına, eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına yorulmaktadır.

Rüyada burunda sivilce sıkmak onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada sivilceyi sıkmak zarar ettiği işleri kara geçireceğine, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine alamet eder.

Rüyada kendi sivilceni sıkmak bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, hayatındaki fırtınaların durulacağına, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzdeki sivilceyi sıkmak şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments