Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi burnunu büyük görmek

Rüyada kendi burnunu büyük görmek

Rüyada kendi burnunu büyük görmek kurtulmak için bazı yollar deneneceğine, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına, kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine alamet eder.

Rüyada kendi burnunu büyük gördüyseniz:

  • Maddi açıdan, olumlu sonuçlanacak bir yatırıma girişebilirsiniz.

Rüyada burnunu büyük görmek bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına delalet eder.

Rüyada kendi burnunu büyük görmek sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına, endişelerin biteceğine, önüne pek çok imkan sunulacağına alamet eder.

Rüyada burnundan büyük sümük çıkarmak manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, zor bir durumda kalacağına, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına rivayet eder.

Rüyada burnunun büyük olduğunu görmek eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, rahmete vesile olacak gelişmelere, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada burnu büyük birini görmek hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine, yaralayacağına ve küstüreceğine, uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada burnu büyük bebek görmek güleceğine, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına inanılır.

Rüyada burnu büyük görmek hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, zenginliğe sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada burnundan büyük kıl koparmak sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, ana baba sözü dinlemeye, evli erkek ise evinin bereketinin artacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments