Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah ejderha görmek

Rüyada siyah ejderha görmek

Rüyada siyah ejderha görmek ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, parasının üstüne para ekleyeceğine, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına işarettir.

Rüyada siyah ejderha gördüyseniz:

  • Herhangi bir isteğiniz varsa bunu kibarca rica etmeniz, istediğiniz lütfu elde etmenize yeterli olabilir.

Rüyada siyah ejderha görmek yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun düzeltileceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine delalet eder.

Rüyada büyük ejderha görmek yeni adımlar atacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına delalettir.

Rüyada ejderha yumurtası görmek tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine delalet eder.

Rüyada iki başlı ejderha görmek güzel bir iş fırsatına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına, eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına delalettir.

Rüyada ejderhaya binmek karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada denizde ejderha görmek zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına, yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçan ejderha görmek çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, hanesine huzurun dolacağına, hayalkırıklığı yaşayacağına işaret eder.

Rüyada ateş püskürten ejderha görmek maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına, ünleneceğine, karşılıksız bırakmayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments