Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde ejderha görmek

Rüyada denizde ejderha görmek

Rüyada denizde ejderha görmek yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine, üzgün ve hasta olacağına, bundan güç ve cesaret alacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına delalettir.

Rüyada denizde ejderha gördüyseniz:

  • Çok güvendiğiniz birisine sırlarınızı açabilirseniz, onun yardımını görebilirsiniz.

Rüyada deniz ejderhası görmek ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizde ejderha görmek büyük sorunlarla boğuşulacağına, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına alamet eder.

Rüyada ejderha yumurtası görmek rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, çok güzel günler göreceğine, sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine delalet eder.

Rüyada üç başlı ejderha görmek kendisini çok zor durumlarda bulacağına, maddi zarara uğrayacağına, kendisinden yardım isteyen tüm insanlara yardımcı olup çok büyük destek verdiğine ve insanların kendisine çok büyük sevgi ve saygı besleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ejderhadan kaçmak bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine yorulur.

Rüyada beyaz ejderha görmek büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah ejderha görmek maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine delalettir.

Rüyada büyük ejderha görmek büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments