Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ejderha yavrusu görmek

Rüyada ejderha yavrusu görmek

Rüyada ejderha yavrusu görmek kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına, sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına, hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına, düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, ticaretin açılacağına, meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine inanılır.

Rüyada ejderha yavrusu gördüyseniz:

  • Beklenmedik harcamalar için bütçe ayırmanız gerekiyor.

Rüyada ejderha yavrusu görmek uğranılan zararların telafi edileceğine, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, memur ise terfi edeceğine alamet eder.

Rüyada yavru ejderha görmek daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü ejderha görmek hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına işaret eder.

Rüyada suda ejderha görmek önemli yerlere geleceğine, dinin emirlerini hiçe sayacağına, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına delalettir.

Rüyada ateş püskürten ejderha görmek meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada deniz ejderhası görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada ejderha yumurtası görmek rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, bahtının güzelleşeceğine, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılan ejderha görmek yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, insanların kendisine her zaman destek olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments