Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılan ejderha görmek

Rüyada yılan ejderha görmek

Rüyada yılan ejderha görmek insanlar tarafından takdir edileceğine, elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere, sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına, güzel günler için çalışılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılan ejderha gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı ön planda tutun.

Rüyada yılan ejderha görmek akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine alamet eder.

Rüyada küçük ejderha görmek iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, huzurunun yerine geleceğine, içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine işarettir.

Rüyada deniz ejderhası görmek maddi anlamda rahatının daimi olacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada denizde ejderha görmek rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına tabir olunur.

Rüyada uçan ejderha görmek başarısının ve kazancının sürekli olacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, güzel günler için yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yeşil ejderha görmek hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, hayata küseceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı ejderha görmek verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, ticarette öne geçeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine tabir olunur.

Rüyada ejderha yavrusu görmek zorlukların ortadan kaldırılacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments