Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burnu morarmak

Rüyada burnu morarmak

Rüyada burnu morarmak endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, sıkıntılarının biteceğine, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine işarettir.

Rüyada burnu morarmak gördüyseniz:

  • Evinizde yapacağınız detaylandırılmış değişiklikler hayatınızı kolaylaştırabilir.

Rüyada burnu morarmak destek istediği kişilerden destek alamayacağına, işlerin günden güne açılacağına, üzüntülerin sevince döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada kolun morardığını görmek yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada kolları morarmak amaçlarına ulaşmaya, sadece kendisini düşüneceğine, çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzünün morardığını görmek içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına, sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye, en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bacakların morardığını görmek hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada karnının morardığını görmek gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, rüya sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, problemlerini çözeceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına delalet eder.

Rüyada gözleri morarmak kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine, düşmanlarının güçleneceğine, iş hayatında yeni bir dönem açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bacaklarının morardığını görmek kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments