Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacakların morardığını görmek

Rüyada bacakların morardığını görmek

Rüyada bacakların morardığını görmek tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına, kısmetinizin açılacağına, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine delalettir.

Rüyada bacakların morardığını gördüyseniz:

  • Şans oyunlarında başarılı olabilirsiniz.

Rüyada bacaklarının morardığını görmek kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına, mallarının artacağına, eski sosyal hayatın dışında kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada bacağı morarmak rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine, dualarından hayır görmeyeceğine, istediği başarıyı göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada bacağın morardığını görmek doğruluktan ayrılmayacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada bacakların morardığını görmek beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine, günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bacağının morardığını görmek eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, hayatının alt üst olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kolları morarmak sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine işarettir.

Rüyada birinin gözünün morardığını görmek imkânsızı başaracağına, rahat bir nefes alınacağına, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine rivayet eder.

Rüyada ayakları morarmak mesleğindeki verimliliğinin artacağına, rüya sahibinin her muradının gerçek olacağına, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments