Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözleri morarmak

Rüyada gözleri morarmak

Rüyada gözleri morarmak sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözleri morarmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki herkesle olur olmaz dalga geçmeye çalışmayın.

Rüyada birinin gözünün morardığını görmek atılan adımların başarıya çıkacağına, ferahlığa çıkacağına, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına tabir olunur.

Rüyada gözünün morardığını görmek sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gözü morarmak çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gözleri morarmak çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, rızkının çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada alnının morardığını görmek eline geçen paraları tutamayacağına, belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına delalet eder.

Rüyada bacağının morardığını görmek rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine, rahat bir hayata sahip olacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elleri morarmak rızkın genişleyeceğine, iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine, yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada morardığını görmek daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, kime gideceğine, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments