Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karnının morardığını görmek

Rüyada karnının morardığını görmek

Rüyada karnının morardığını görmek elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına, kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine, rüya sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada karnının morardığını gördüyseniz:

  • Belli başlı bir netice almak istediğiniz durumlarda tavsiyelere kulak vermezsiniz.

Rüyada karnının morardığını görmek elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, rüya sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına, kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya işarettir.

Rüyada yüzünün morardığını görmek büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine alamet eder.

Rüyada kolu morarmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı alamet eder.

Rüyada birinin morardığını görmek sorunların çözüme kavuşturulacağına, işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına işarettir.

Rüyada bacaklarının morardığını görmek hayır işleri yapacağına, rüya sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, zarar verici olaylar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada dayaktan morarmak gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına delalet eder.

Rüyada burnu morarmak sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına işarettir.

Rüyada dudağının morardığını görmek çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, yanlışlara düşeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments