Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolları morarmak

Rüyada kolları morarmak

Rüyada kolları morarmak sıkıntılarını çözeceğine, ferahlığa çıkacağına, kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına, iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine, mutlu günlerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kolları morarmak gördüyseniz:

  • Sandığınızdan daha fazla sunacağınız şeyler var.

Rüyada kolu morarmak içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kolları morarmak vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına delalet eder.

Rüyada kolunun morardığını görmek olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, mevki edineceğine, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kolun morardığını görmek adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine delalet eder.

Rüyada bacaklarının morardığını görmek yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına, zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada bacağı morarmak komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada elinin morardığını görmek endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine, bunu da herkese ilan edeceğine inanılır.

Rüyada yüzünün morardığını görmek yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments