Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacaklarının morardığını görmek

Rüyada bacaklarının morardığını görmek

Rüyada bacaklarının morardığını görmek alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine işaret eder.

Rüyada bacaklarının morardığını gördüyseniz:

  • Bazılarımız hayatlarında ne kadar alıyorum ne kadar veriyorum sorgulamalarını arttırabilir.

Rüyada bacağının morardığını görmek aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına inanılır.

Rüyada bacağın morardığını görmek kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine delalettir.

Rüyada bacakların morardığını görmek kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine işarettir.

Rüyada bacağı morarmak zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada bacaklarının morardığını görmek ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına, mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına tabir olunur.

Rüyada karnının morardığını görmek daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada burnu morarmak kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine tabir olunur.

Rüyada kolları morarmak kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına, geçimin kolaylaşacağına, ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments