Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulutun üstünde oturmak

Rüyada bulutun üstünde oturmak

Rüyada bulutun üstünde oturmak işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, içine düşen fesada yeniliceğine, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına rivayet eder.

Rüyada bulutun üstünde oturmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı, sosyal ilişkilerinizi veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren konular ivme kazanıyor.

Rüyada bulut üstünde oturmak emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bulutların üstünde oturmak sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bulutun üstünde oturmak büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başının üstünde bulut görmek iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına tabir olunur.

Rüyada bulut üstünde yürümek üst bir mevkiye terfiye alınacağına, başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine delalet eder.

Rüyada beyaz bulutların üstünde olmak sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, içebileceğine inanılır.

Rüyada bulutların üstünde yürümek daha fazla gelir elde edeceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada evin üstünde kara bulut görmek geçmişi unutup geleceğine, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments