Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulut üstünde yürümek

Rüyada bulut üstünde yürümek

Rüyada bulut üstünde yürümek çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına, sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine, kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, kavgaların biteceğine, günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bulut üstünde yürümek gördüyseniz:

  • Özet olarak çevrenizde olmasını istediğiniz birisi uzun bir zaman için hayatınızdan çekilebilir.

Rüyada bulutların üstünde yürümek zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına işarettir.

Rüyada bulut üstünde yürümek iş kaybı yaşayacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, büyük bir servete kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada bulutun üstünde oturmak iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bulutların üstünde olduğunu görmek sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, işleri yoluna sokacağına işaret etmektedir.

Rüyada bulutların üstünde olmak yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada bulut üstünde uçmak maddi olarak üstünlük elde edeceğine, hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine, bütün sıkıntılardan kurtulmaya rivayet eder.

Rüyada beyaz bulutların üstünde olmak güzel günler için yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada kendini bulutların üstünde görmek geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına, asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments