Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulutların üstünde oturmak

Rüyada bulutların üstünde oturmak

Rüyada bulutların üstünde oturmak yaşamının tadını çıkaracağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine yorulur.

Rüyada bulutların üstünde oturmak gördüyseniz:

  • Bazı konulara ya da ortaya çıkan sonuçlara daha derinlemesine bakmalı ya da belli ilişkilerinizi veya iş birliklerinizi sorgulayıcı bir gözle ele almalısınız.

Rüyada bulutların üstünde oturmak önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, kulluk derecesinin artmasına yorulmaktadır.

Rüyada bulutun üstünde oturmak anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına işarettir.

Rüyada bulut üstünde oturmak kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendini bulutların üstünde görmek durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına, makamının tehlikeye gireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına yorulur.

Rüyada bulutların üstünde olduğunu görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, hikmete kavuşacağına, evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına delalettir.

Rüyada üstünde bulut görmek art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başının üstünde bulut görmek uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, malının artmasına, bereketlenmesine, işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada bulut üstünde olmak tüm sıkıntıların giderileceğine, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına, onları kendi gözünden bile sakınacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments