Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz bulutların üstünde olmak

Rüyada beyaz bulutların üstünde olmak

Rüyada beyaz bulutların üstünde olmak aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine işarettir.

Rüyada beyaz bulutların üstünde olmak gördüyseniz:

  • Heyecan verici planlar yapabilirsiniz ya da yapmalısınız.

Rüyada beyaz bulutların üstünde olmak iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına yorulur.

Rüyada evin üstünde kara bulut görmek çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, başarıların artacağına, kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada bulut üstünde oturmak rüya sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine, kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına delalet eder.

Rüyada başının üstünde bulut görmek darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına, aşık olacağına delalet eder.

Rüyada bulutun üstünde oturmak ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bulutların üstünde olduğunu görmek büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına işarettir.

Rüyada bulutların üstünde olmak umutlarının tazeleneceğine, evlat sahibi olunacağına, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına delalettir.

Rüyada bulut üstünde olmak ne yapacağına karar veremeyeceğine, kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments