Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başının üstünde bulut görmek

Rüyada başının üstünde bulut görmek

Rüyada başının üstünde bulut görmek korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına alamet etmektedir.

Rüyada başının üstünde bulut gördüyseniz:

  • Yani, sorunsuz anlaşabilmeniz için ikinizden birinin özveride bulunması gerekecek.

Rüyada başının üstünde bulut görmek sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, daha fazla başarı kazanılacağına, gelecekle ilgili umutların yıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bulutların üstünde olduğunu görmek refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine yorulur.

Rüyada bulut üstünde yürümek kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına alamet eder.

Rüyada bulutun üstünde olmak başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, ortak işlere gireceğine delalettir.

Rüyada evin üstünde kara bulut görmek önemli ve saygın birinden yardım alacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini bulutların üstünde görmek eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz bulutların üstünde olmak kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, yakın çevresine fikir danışacağına tabir olunur.

Rüyada bulutun üstünde oturmak başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments