Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulut üstünde oturmak

Rüyada bulut üstünde oturmak

Rüyada bulut üstünde oturmak başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine, darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına tabir olunur.

Rüyada bulut üstünde oturmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda dengeler sizden yana olmayabilir.

Rüyada bulutun üstünde oturmak alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine işarettir.

Rüyada bulut üstünde oturmak rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına işarettir.

Rüyada bulutların üstünde oturmak eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, çarelere ve çözümlere kavuşacağına, çok hayırlı işlere imza atacağına alamet eder.

Rüyada beyaz bulutların üstünde olmak güzel bir geleceğin yaklaşmasına, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına delalet eder.

Rüyada kendini bulutların üstünde görmek kederlerinin son bulacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada bulutların üstünde olduğunu görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, rüya sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına, kafasını rahatlatacağına delalettir.

Rüyada başının üstünde bulut görmek rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına alamet eder.

Rüyada bulutların üstünde olmak kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sıkıntılarının günden güne artacağına, borçların kısa sürede ödeneceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments