Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin üstünde kara bulut görmek

Rüyada evin üstünde kara bulut görmek

Rüyada evin üstünde kara bulut görmek işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine, yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, hayırlı kişiler ile tanışacağına, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine işaret eder.

Rüyada evin üstünde kara bulut gördüyseniz:

  • Bazı konuların dışında kalmanız gerekiyor.

Rüyada evin üstünde kara bulut görmek çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, inancının eksileceğine, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin üzerinde kara bulut görmek sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kara bulut ve yağmur görmek sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde kara bulutlar görmek onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına, sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada havada kara bulut görmek malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına delalettir.

Rüyada kara bulutlar görmek yokluk ve fakirlik içinde olacağına, çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına, kısmetinin açık olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kara bulutların üzerine geldiğini görmek herkesin rahat edeceğine, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine delalet eder.

Rüyada gökyüzünde kara bulut görmek edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments