Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulutun üstünde olmak

Rüyada bulutun üstünde olmak

Rüyada bulutun üstünde olmak işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, ilim irfan öğreneceğine, bir şeyden zarar görmeye işarettir.

Rüyada bulutun üstünde olmak gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınıza uymayan belli başlı başlıkları hayatınızdan çıkartmak isteyebilirsiniz.

Rüyada bulut üstünde yürümek her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına, çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına, ilk etapta durumu kaldıramayacağına işaret eder.

Rüyada bulutların üstünde olmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, malını ve parasını kaybedeceğine, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada kendini bulutların üstünde görmek huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, bereket ve zenginlik olacağına, keyifleneceğine ve neşeli olacağına işaret eder.

Rüyada bulutun üstünde olmak bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına yorulur.

Rüyada beyaz bulutların üstünde olmak bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, iş hayatının tamamen bozulacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bulutların üstünde yürümek hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına, hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada bulutların üstünde oturmak dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, arkasından gıybet edeceğine rivayet eder.

Rüyada bulutların üstünde olduğunu görmek atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, elindeki işten büyük zararlar göreceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments