Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulutların üstünde olduğunu görmek

Rüyada bulutların üstünde olduğunu görmek

Rüyada bulutların üstünde olduğunu görmek olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına, kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada bulutların üstünde olduğunu gördüyseniz:

  • Sizi şaşırtacak bir haber almanız ihtimali güçlüdür.

Rüyada bulutun üstünde olmak iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına, tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bulutların üstünde oturmak kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayatının olumsuz yönde değişeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bulut üstünde yürümek maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, hayatının karışacağına yorulur.

Rüyada bulutun üstünde oturmak özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına, gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada başının üstünde bulut görmek yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendini bulutların üstünde görmek sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına, geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara, atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına inanılır.

Rüyada bulutların üstünde olmak emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, tasaların ve üzüntülerin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin üstünde kara bulut görmek mirasa, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments