Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulutların üstünde olmak

Rüyada bulutların üstünde olmak

Rüyada bulutların üstünde olmak yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine, iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, bir sebeple rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına işaret etmektedir.

Rüyada bulutların üstünde olmak gördüyseniz:

  • Sonradan bazı şeyleri telafiye çalışmak istemiyorsanız daha dikkatli olmalısınız.

Rüyada bulutun üstünde oturmak çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, sevindirici şeyler duymaya, eline geçen paraları tutamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini bulutların üstünde görmek çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine delalet eder.

Rüyada bulutların üstünde yürümek aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, işinde büyük zaferler elde edeceğine, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada bulutların üstünde oturmak zorlukların giderileceğine, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına tabir olunur.

Rüyada evin üstünde kara bulut görmek sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına inanılır.

Rüyada bulutların üstünde olmak sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına, bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üstünde bulut görmek hayata karşı isteksizleşeceğine, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bulut üstünde yürümek çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments