Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini bulutların üstünde görmek

Rüyada kendini bulutların üstünde görmek

Rüyada kendini bulutların üstünde görmek örnek insan olacağına, haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, aynı zamanda da korunup kollanacağına, üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına delalet eder.

Rüyada kendini bulutların üstünde gördüyseniz:

  • Ödemelerinizi iki kere kontrol edin.

Rüyada bulut üstünde yürümek kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada bulutların üstünde oturmak keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, destek göreceğine delalettir.

Rüyada bulutların üstünde olduğunu görmek eşlerin boşanacağına, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, rahatlayacağına ve hafifleyeceğine inanılır.

Rüyada üstünde bulut görmek uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, insan sevindireceğine işarettir.

Rüyada bulut üstünde uçmak çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine alamet eder.

Rüyada bulutların üstünde yürümek sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına, ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz bulutların üstünde olmak ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına, takdir toplayacağına inanılır.

Rüyada kendini bulutların üstünde görmek duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments