Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulut üstünde uçmak

Rüyada bulut üstünde uçmak

Rüyada bulut üstünde uçmak bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, onların başarıları ile gururlanacağına, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına, problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bulut üstünde uçmak gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizi, iş hayatınızı veya iş birliklerinizi ilgilendiren konularda hassasiyet gerektiren olaylar yaşanabilir.

Rüyada bulut üstünde uçmak kara kara düşüneceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, kötü bir duruma düşürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bulutla uçmak ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada bulut üzerinde uçmak kalbindeki kuşkulardan arınacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, karısının çok mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada bulutlara uçmak işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada bulutların üzerinde uçmak hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bulutlara doğru uçmak mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kafasını toparlayacağına, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bulut üstünde yürümek yeni bir sayfa açacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına rivayet eder.

Rüyada bulutların üstünde yürümek zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments