Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulgurdan kısır yapmak

Rüyada bulgurdan kısır yapmak

Rüyada bulgurdan kısır yapmak borçlanacağına, mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine, yeni bir hayat kuracağına, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada bulgurdan kısır yapmak gördüyseniz:

  • Uzun süredir çevap beklediğiniz işten olumlu bir haber alacaksınız.Yakın arkadaşlarınızla aranızda çıkabilecek tartışmalar ya da anlaşmazlıklar olabilir.

Rüyada bulgurdan kısır yapmak cebinin para göreceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, mutlu olacağına ve güleceğine tabir olunur.

Rüyada kısırlık bulgur görmek işindeki bereketin de çoğalacağına, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine delalettir.

Rüyada bulgur kısır görmek nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana delalet etmektedir.

Rüyada bulgurlu kısır görmek mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, üzüntülü bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada kısır yemeği yapmak insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kısır yapmak attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine, ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine rivayet eder.

Rüyada eşinin kısır olduğunu görmek dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine işaret eder.

Rüyada kısır yemeği yaptığını görmek kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, sevdiklerinin hep yanında kalacağına, işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments