Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kısırlık bulgur görmek

Rüyada kısırlık bulgur görmek

Rüyada kısırlık bulgur görmek işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine, bereket ve huzur geleceğine, bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, çok büyük fırsatların ele geçeceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, hayata küseceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine tabir olunur.

Rüyada kısırlık bulgur gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz arkadaşlarınızla paylaşımlarınız sizi duygusal anlamda zayıf gösterebilecek durumlardan korunmanıza yardım edebilir.

Rüyada bulgurlu kısır görmek kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına, kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine delalet eder.

Rüyada kısırlık bulgur görmek umutlarının bitmesine sebep olacağına, çok büyük zararlar edeceğine, başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine işarettir.

Rüyada bulgurdan kısır yapmak maddi konuların çözüme kavuşacağına, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bulgur kısır görmek rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kısır köftesi yemek kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına, işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine delalet eder.

Rüyada kısırlık görmek hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Rüyada kısır yemek yüzünün hep güleceğine, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, üzüleceğine ve ağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kısır birini hamile görmek ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine, hakkını alacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments