Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulgur kısır görmek

Rüyada bulgur kısır görmek

Rüyada bulgur kısır görmek kırılan umutların tekrar filizleneceğine, gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına, işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine, kazançlı adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bulgur kısır gördüyseniz:

  • Özel ilişkilerimizden bazılarının sağlamlığı veya güvenilir kişiler nedeniyle yüzümüz gülebilir.

Rüyada kısırlık bulgur görmek onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına, huzursuz ve mutsuz olacağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine yorulur.

Rüyada bulgurlu kısır görmek duyduğu üzüntülerin son bulacağına, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bulgurdan kısır yapmak kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine delalettir.

Rüyada bulgur kısır görmek sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, ferahlık veren sözler duymaya rivayet eder.

Rüyada kısır birini hamile görmek büyük ve önemli bir kimse olacağına, güzellik ve hayır geleceğine, rüya sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada kısır köftesi görmek yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine inanılır.

Rüyada kısır köfte yoğurmak iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, elindekileri de alıp götüreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kısır köftesi yemek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına, öz eleştiri yaparak, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments