Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulgurlu kısır görmek

Rüyada bulgurlu kısır görmek

Rüyada bulgurlu kısır görmek rahata kavuşmaya, bayram tadında bir ömür geçireceğine, kısa sürede evlat sahibi olacağına, çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına, yokluk ve fakirlik içinde olacağına, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, mali olarak çok güçlü hale geleceğine delalet eder.

Rüyada bulgurlu kısır gördüyseniz:

  • Rekabet söz konu olursa hazırlıklı olmaya bakın.

Rüyada kısırlık bulgur görmek planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine, özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bulgurdan kısır yapmak kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına yorulur.

Rüyada bulgurlu kısır görmek hata yapılacağına, önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına, onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bulgur kısır görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, para sıkıntısının olmayacağına işarettir.

Rüyada kısır kadını hamile görmek uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kısır olduğunu öğrenmek hedeflerini gerçekleştireceğine, onu isyan noktasına getireceğine, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada kısır köfte görmek kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, bunun da kendisini çok etkileyeceğine, sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kısır köftesi görmek başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments