Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kısır yapmak

Rüyada kısır yapmak

Rüyada kısır yapmak iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, büyük çaba sarfedeceğine, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kısır yapmak gördüyseniz:

  • Çok önemli fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada kısır yapmak sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine, kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada bulgurdan kısır yapmak hayatının en güzel duygularını yaşayacağına, eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına, amaçlarına ulaşmaya delalettir.

Rüyada kısır yemeği yapmak stresten uzaklaşacağına, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada kısır yemeği görmek hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kısır yemeği yaptığını görmek dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına, kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada kısır olduğunu öğrenmek yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına, tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bulgurlu kısır görmek refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına işarettir.

Rüyada yemek olarak kısır görmek ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments