Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kısır yemeği yapmak

Rüyada kısır yemeği yapmak

Rüyada kısır yemeği yapmak işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine, manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına delalettir.

Rüyada kısır yemeği yapmak gördüyseniz:

  • Siz güçlü bir iradenin hakim olduğu bir kişilik taşıyorsunuz.

Rüyada kısır yemeği yapmak çok iyi mevkilere geleceğine, hanesine huzurun dolacağına, kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına delalet etmektedir.

Rüyada bulgurdan kısır yapmak uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına, sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kısır yapmak eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına delalettir.

Rüyada kısır yemeği yaptığını görmek iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine yorulur.

Rüyada yemek olarak kısır görmek alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, çok rahat bir nefes alacağına, maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada kısır yemeği görmek çok zor zamanlar yaşayacağına, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına inanılır.

Rüyada kısır yemeği yemek satışların düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine inanılır.

Rüyada kısır yemek üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments