Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin kısır olduğunu görmek

Rüyada eşinin kısır olduğunu görmek

Rüyada eşinin kısır olduğunu görmek borçlarını ödemekte zorlanacağına, her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya yorulur.

Rüyada eşinin kısır olduğunu gördüyseniz:

  • Bir ihtimal, ortaklıklar,evlilikler veya iş birlikleri açısından da bir deneme-yanılma süreci geçirebilirsiniz.

Rüyada eşinin kısır olduğunu görmek yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, yaşamındaki engellerin kalkacağına yorulur.

Rüyada kısır birini hamile görmek para sıkıntısı çekeceğine, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, sorunlarının tamamen biteceğine inanılır.

Rüyada kısırlık bulgur görmek çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, duygularının karşılığını alamayacağına alamet eder.

Rüyada bulgur kısır görmek her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına, üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına, geleceğine bakacağına rivayet eder.

Rüyada bulgurlu kısır görmek sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine delalet eder.

Rüyada kısır yemeğini görmek sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine tabir olunur.

Rüyada kısır kadını hamile görmek eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kısır yemek beklenilen takdiri alacağına, işinden geri kalacağına, günahların da affolacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments