Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kısır yemeği yaptığını görmek

Rüyada kısır yemeği yaptığını görmek

Rüyada kısır yemeği yaptığını görmek ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, insanlara olan güvenini kaybedeceğine, bir sebeple rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına delalettir.

Rüyada kısır yemeği yaptığını gördüyseniz:

  • Sonlanmalar veya sonuçlanmalar söz konusu olabilir.

Rüyada kısır yemeği görmek parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple rüya sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına yorulmaktadır.

Rüyada kısır köftesi yemek düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine delalet eder.

Rüyada kısır yemek uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına işaret eder.

Rüyada yemek olarak kısır görmek yani babasına benzeyeceğine, yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine, sıkıntılı günler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada kısır yemeği yaptığını görmek parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, insanları hak yoluna çağıracağına, gelirinin sürekli olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kısır yemeği yapmak hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına alamet eder.

Rüyada kısır yemeği yemek kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kısır yemeğini görmek kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments