Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulgur seçmek

Rüyada bulgur seçmek

Rüyada bulgur seçmek çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine, mutluluk verici haberlerin alınacağına, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, kardeşlerin birbirine destek vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada bulgur seçmek gördüyseniz:

  • Kişisel gelişim çalışmaları iltifatlara neden olabilir.

Rüyada bulgur seçmek karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine, stres atılacak aktiviteler yapılacağına, işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına inanılır.

Rüyada alyans seçmek çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, çok rahat bir nefes alacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına inanılır.

Rüyada nişan yüzüğü seçmek çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada salatalık seçmek yeni bir yola gireceğine, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine rivayet eder.

Rüyada oyuncak seçmek zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada patlıcan seçmek ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine tabir olunur.

Rüyada çanta seçmek iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına işarettir.

Rüyada zeytin seçmek zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments