Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çanta seçmek

Rüyada çanta seçmek

Rüyada çanta seçmek işlerini sabırla yoluna koyacağına, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına, birçok yeni bağlantı kurulacağına, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına tabir olunur.

Rüyada çanta seçmek gördüyseniz:

  • Ev veya aileyle ilgili değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada çanta seçmek elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine tabir olunur.

Rüyada hediye seçmek anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada parfüm seçmek bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine, işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine, stresin ve üzüntülerin biteceğine inanılır.

Rüyada nar seçmek endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine, mevlit okutacağına rivayet eder.

Rüyada nişanlık seçmek Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada mısır seçmek hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, parasal durumun düzeltileceğine, ele güne muhtaç hallere geleceğine delalet eder.

Rüyada eşarp seçmek işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, hikmet sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada taş seçmek rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments