Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alyans seçmek

Rüyada alyans seçmek

Rüyada alyans seçmek parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, sorunların teker teker aşılacağına, endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına, çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına, beklenilen takdiri alacağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına alamet eder.

Rüyada alyans seçmek gördüyseniz:

  • Belli bir konu, karar veya macera hakkında tereddütleriniz varsa konuyu zorlamanın bir manası olmayabilir.

Rüyada alyans seçmek ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına, çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada pantolon seçmek sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine, yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına inanılır.

Rüyada düğün davetiyesi seçmek para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına alamet eder.

Rüyada çorap seçmek yeni bir hayata merhaba denileceğine, karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine yorulur.

Rüyada kıyafet seçmek çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hediye seçmek iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada elbise seçmek sorunlarının tamamen biteceğine, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine delalet eder.

Rüyada mezar yeri seçmek atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments