Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulaşıcı hastalık olduğunu görmek

Rüyada bulaşıcı hastalık olduğunu görmek

Rüyada bulaşıcı hastalık olduğunu görmek çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına, karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına işaret eder.

Rüyada bulaşıcı hastalık olduğunu gördüyseniz:

  • Güvenebileceğiniz kişilerle paylaşacağınız gerçekler çok önem olabilir.

Rüyada bulaşıcı hastalık olduğunu görmek dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bulaşıcı hastalıklı birini görmek işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine, yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına delalet eder.

Rüyada bulaşıcı hastalığa yakalanmak özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, yanlış yönde kararlar verileceğine, meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin hastalığını görmek ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına, borcunun çok olacağına alamet etmektedir.

Rüyada hastalık anlatmak yapacağı işler sayesinde terfi alacağına, büyük çaba sarfedeceğine, duyguların karşılık bulacağına tabir olunur.

Rüyada hastalıklı hayvan görmek uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine, etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına, kalabalık aile toplantılarına katılacağına delalet eder.

Rüyada çiçek hastalığı olmak yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hastalık bulaşmak aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine, çok rahat bir döneme gireceğine, adımlarını daha sağlam atacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments