Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hastalıklı hayvan görmek

Rüyada hastalıklı hayvan görmek

Rüyada hastalıklı hayvan görmek her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada hastalıklı hayvan gördüyseniz:

  • Elde etmek istediğiniz şeylerle ya da yapmak istediğiniz işlerle ilgili planlarınızı yalnız başınıza yapmanız gerekiyor.

Rüyada hastalıklı hayvan görmek eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine, eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine alamet eder.

Rüyada sedef hastalığı görmek özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine, hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çaresiz bir hastalığa yakalanmak başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kanser hastalığa yakalandığını görmek her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, imza ve söz yetkisi edineceğine, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada çiçek hastalığı olmak zengin bir hayata sahip olunacağına, çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine, kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada diş eti hastalığı görmek sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, kariyer edineceğine, kendi işini açacağına, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada hastalıklı birini görmek Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına, birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada hastalık geçirmek sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments