Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hastalık anlatmak

Rüyada hastalık anlatmak

Rüyada hastalık anlatmak platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine, işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına delalettir.

Rüyada hastalık anlatmak gördüyseniz:

  • Başkalarına ait konularda tartışmalar yaşayabilirsiniz.

Rüyada hastalık anlatmak kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına delalettir.

Rüyada rüyanı anlatmak işlerinin hemen hallolacağına, büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına, hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada fıkra anlatmak çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, sürpriz gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada rüya gördüğünü anlatmak arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına delalettir.

Rüyada birine dert anlatmak hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, sorunların kısa zaman içinde biteceğine yorulur.

Rüyada dini anlatmak bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine delalet eder.

Rüyada kendini anlatmak doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada öğrencilere ders anlatmak sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments