Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin hastalığını görmek

Rüyada birinin hastalığını görmek

Rüyada birinin hastalığını görmek rahatının ve gelirinin artacağına, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, canının ve malının garantide olacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada birinin hastalığını gördüyseniz:

  • Sağlık sorunları yüzünden ilgilenmeniz gereken şeylere fazla konsantre olamamanız olasıdır.

Rüyada hastalıklı birini görmek içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada hastalık olduğunu görmek bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine yorulur.

Rüyada hastalığın iyileştiğini görmek çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına işarettir.

Rüyada hastalık haberi duymak işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadın hastalıkları doktoru görmek bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine, sevinç dolu haberler alacağına işaret etmektedir.

Rüyada hastalık görmek sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada hastalıktan iyileşmek en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine, karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kanser hastalığına yakalandığını görmek deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına, anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments