Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulaşıcı hastalıklı birini görmek

Rüyada bulaşıcı hastalıklı birini görmek

Rüyada bulaşıcı hastalıklı birini görmek yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine işarettir.

Rüyada bulaşıcı hastalıklı birini gördüyseniz:

  • Sağlam bir iş birliğiniz ya da ilişkiniz istikrarlı ya da dengede kalmanıza yerdım edebilir.

Rüyada bulaşıcı hastalığa yakalanmak yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine delalet eder.

Rüyada bulaşıcı hastalıklı birini görmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına işarettir.

Rüyada bulaşıcı hastalık olduğunu görmek yaptığı hataları düzelteceğine, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine delalet eder.

Rüyada çiçek hastalığı olmak isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına işaret eder.

Rüyada diş eti hastalığı görmek dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine işarettir.

Rüyada deri hastalığı görmek rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına, başka alanlara yöneleceğine tabir olunur.

Rüyada hastalıktan kurtulmak aile işlerinin başına geçeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına işarettir.

Rüyada birinin hastalık haberini almak büyük sorunların çözüme kavuşacağına, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments