Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hastalık bulaşmak

Rüyada hastalık bulaşmak

Rüyada hastalık bulaşmak imkânlarını kaybedeceğine, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına, iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen rüya sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada hastalık bulaşmak gördüyseniz:

  • Karşılaşabileceğiniz sorunların parayla ilgili olanları en kolay halledilecek olanlarıdır.

Rüyada hastalık bulaşmak üzüntülerinin son bulacağına, aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada boka bulaşmak sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına işaret eder.

Rüyada üstüne çamur bulaşmak iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına alamet eder.

Rüyada hayvan pisliğine bulaşmak elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine delalet eder.

Rüyada büyük abdest bulaşmak sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, herkesten ileriye gideceğine, isteklerini yerine geleceğine delalettir.

Rüyada eli boka bulaşmak sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, güzelliklerle dolacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına alamet eder.

Rüyada üzerine idrar bulaşmak eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına işaret etmektedir.

Rüyada pisliğe bulaşmak kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments