Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir hastalığa yakalanmak

Rüyada bir hastalığa yakalanmak

Rüyada bir hastalığa yakalanmak elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine, sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına delalet eder.

Rüyada bir hastalığa yakalanmak gördüyseniz:

  • Ekip çalışmaları, ortaklıklar veya iş birlikleri istediğiniz şekilde sonuçlar doğurabilir.

Rüyada amansız hastalığa yakalanmak daha isabetli kararlar alacağına, büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada bir hastalığa yakalanmak hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, bunun da işindeki verimliliğine olumlu şekilde yansıyarak ona büyük avantajlar ve fırsatlar getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kanser hastalığa yakalandığını görmek kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, zaman bulmakta zorlanacağına, mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine delalettir.

Rüyada çaresiz bir hastalığa yakalanmak aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına işaret etmektedir.

Rüyada bulaşıcı hastalığa yakalanmak mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, bazen işsiz ve aşsız kalacağına yorulur.

Rüyada sedef hastalığına yakalanmak bekarlar için evlenmeye, zarar etme riskini en aza indireceğine, ilişkilerin noktalanacağına alamet eder.

Rüyada birinin hastalığa yakalandığını görmek böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına, düze çıkacağına, hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada dermansız hastalığa yakalanmak geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine, yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments