Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulanık yağmur yağdığını görmek

Rüyada bulanık yağmur yağdığını görmek

Rüyada bulanık yağmur yağdığını görmek tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına, bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, ismini herkese duyuracağına, bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine rivayet eder.

Rüyada bulanık yağmur yağdığını gördüyseniz:

  • Elinize geçecek bazı bilgileri veya haberleri mevcut durumu, kariyerinizi veya hayatınızı geliştirmek için kullanabilirsiniz.

Rüyada bulanık yağmur yağdığını görmek aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine delalet eder.

Rüyada bulanık yağmur suyu görmek mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına yorulur.

Rüyada karanlıkta yağmur yağdığını görmek çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada gök gürültülü yağmur yağdığını görmek aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine inanılır.

Rüyada yüzüne yağmur yağdığını görmek maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada şakır şakır yağmur yağdığını görmek yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada üzerine yağmur yağmak kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine işaret eder.

Rüyada okulda yağmur yağdığını görmek borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine, eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments